Dagenergieën geboorteimprint (DEGI)

Met de dagenergieën geboorteimprint krijg je twee overzichten meegestuurd. Het ene is je eigen persoonlijke geboorteimprint en het andere geeft je informatie waaruit je kunt aflezen wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben. Een werkelijk heel bijzonder overzicht.

Op je geboorteimprint vindt je de volgende informatie:

Met het overzicht van de dagenergieën kun je precies aflezen wat de dagenergieën je persoonlijk te vertellen hebben. Neem bijvoorbeeld de dagenergie van de rode draak en de witte wind uit mijn eigen imprint. De draak bevindt zich in mijn geboortegolf op toon 10. Deze energie stelt mij in staat om mijn creativiteit in concrete projecten om te zetten om deze vervolgens vanuit oervertrouwen te realiseren. De witte wind bevindt zich op toon 11 van mijn geboortegolf. Deze energie creëert de ruimte voor mij om mij meer kwetsbaar op te stellen en te beseffen dat ik daardoor onkwetsbaar ben. De wind geeft mij de kracht om meer vanuit mijn hart te communiceren en op zielsniveau contact met de ander te maken. Zo zijn in dit overzicht speciaal voor jou de persoonlijke betekenissen van alle 20 zonnetekens opgenomen. Je bent met deze informatie in staat om te achterhalen hoe de energieën jou ondersteunen om je werkelijke potentieel in ontwikkeling te brengen.

Wil je een DEGI bestellen, vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in. Vergeet niet aan te geven of je dit bericht per email of per post wilt ontvangen. Heb je nog een specifieke opmerking met betrekking tot deze bestelling, geef dit dan in het veld 'opmerkingen', onder aan dit bestelformulier, aan. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je DEGI te bestellen'. Je bestelling wordt dan automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging per e-mail toegestuurd. Wij zullen de uiterste zorgvuldigheid betrachten bij de uitvoering van je bestelling. Rechtboven op deze pagina staan de prijzen voor de DEGI vermeld. Heb je vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

Vergeet je e-mailadres niet

Wijze van ontvangen
E-mail
Vergeet ook niet onderstaande adresgegevens in te vullen
Post
Voor verzending per post geldt een extra toeslag van € 10,-
Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je bestelling niet verwerken.
 
Opmerkingen

 

Prijs

Voor een DEGI vragen wij € 45,-. Deze imprint wordt per e-mail aan je toegestuurd. Wil je je DEGI per post ontvangen, dan komt er nog € 10,- extra aan kosten bij. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Op het moment dat je betaling bij ons is bijgeschre-ven, zullen wij tot verzending overgaan.

Ons IBAN rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA 0550 350 438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.

Levertijden

De levertijd van je DEGI is ongeveer 2 weken. Mocht je om welke reden dan ook een snellere levertijd wensen, laat ons dit dan per e-mail of telefonisch weten. Wij zullen er dan alles aan doen om aan je wensen tegemoet te komen.