Jaarprofiel

Naast je geboortepotentieel heb je ieder jaar extra potentieel tot je beschikking. Dit zogenoemde jaarpotentieel geeft je inzicht in wat je in een bepaald jaar hebt te doen om aan je levensmissie of -roeping gestalte te geven. Dit jaarprofiel geeft je inzicht in welke aspecten er voor jou dat jaar aan de orde zullen zijn en welke patronen van gebeurtenissen uit eerdere fasen van je leven van invloed zijn op dat wat jij, energetisch gezien, dat jaar hebt te verwachten. Anders gezegd, het zijn de energieën die jij op het pad dat je ziel heeft uitgekozen zult tegenkomen, om je missie of roeping tot stand te brengen.

Het Jaarprofiel geeft informatie over onder andere:

Wil je een jaarprofiel bestellen, vul dan hiernonder je persoonlijke gegevens in. Vergeet niet aan te geven of je je bestelling per email of per post wilt ontvangen. Heb je nog een specifieke opmerking met betrekking tot deze bestelling, bijvoorbeeld voor welk jaar je dit jaarprofiel wilt ontvangen, geef dit dan in het veld 'opmerkingen', onder aan dit bestelformulier, aan. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je jaarprofiel te bestellen'. Je bestelling wordt dan automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging per e-mail toegestuurd. Controleer voor de zekerheid of je je eigen e-mailadres goed hebt ingevuld. Wij zullen de uiterste zorgvuldigheid betrachten bij de uitvoering van je bestelling. Rechtboven op deze pagina staan onze prijzen van de jaarprofielen vermeld. Heb je nog vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

Vergeet je e-mailadres niet

Wijze van ontvangen
E-mail
Vergeet ook niet onderstaande adresgegevens in te vullen
Post
Voor verzending per post geldt een extra toeslag van € 10,-
Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je bestelling niet verwerken.
 
Jaarprofiel bestellen
  Eén jaarprofiel   € 54,00
Aanbieding
Twee jaarprofielen, samen besteld   € 85,00
Opmerkingen

Prijs

Wij vragen € 54,- voor één jaarprofiel en € 85,- voor twee jaarprofielen wanneer beide tegelijkertijd voor één persoon worden besteld. Ze worden per e-mail aan je toegestuurd. Wil je je jaarprofiel(en) per post ontvangen, dan komt er nog € 10,- extra aan kosten bij. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Op het moment dat je betaling bij ons is bijgeschreven, zullen wij tot verzending overgaan.

Ons IBAN rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA 0550 350 438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.

Levertijden

De levertijd van je potentieelprofiel is ongeveer 2 weken. Mocht je om welke reden dan ook een snellere levertijd wensen, laat ons dit dan per e-mail of telefonisch weten.