Kinbericht

Het kinbericht is een meer uitgebreide aanvulling op je kinkaart. Zo zegt ze het een en ander over je innerlijke kracht, het thema en je doel in je leven, je innerlijke balans en hoe je deze kunt versterken. Je talent en je missie van je leven worden besproken. Je innerlijke kracht met het resumé van de daaraan verbonden aspecten uit je energetische imprint worden aangegeven. Je innerlijke kracht wordt geanalyseerd via je kleur, je dynamiek en je zonneteken. De gids of coach in je leven en de betekenis hiervan wordt verteld. Het thema en doel in je leven en je eigenschappen en mogelijkheden om dat doel te bereiken worden aangegeven. De aspecten van je innerlijke balans, je analoge, antipode en je occulte partner, worden aangegeven en wordt verteld wat de betekenis hiervan is. Het talent dat je bij je geboorte hebt meegekregen wordt genoemd. Ook je missie wordt duidelijk gemaakt.

Wil je een kinbericht bestellen, vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in. Vergeet niet aan te geven of je dit bericht per email of per post wilt ontvangen. Heb je nog een specifieke opmerking met betrekking tot deze bestelling, geef dit dan in het veld 'opmerkingen', onder aan dit bestelformulier, aan. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je kinbericht te bestellen'. Je bestelling wordt dan automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging per e-mail toegestuurd. Wij zullen de uiterste zorgvuldigheid betrachten bij de uitvoering van je bestelling. Rechtboven op deze pagina staan de prijzen voor het kinbericht vermeld. Heb je vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

Vergeet je e-mailadres niet

Wijze van ontvangen
E-mail
Vergeet ook niet onderstaande adresgegevens in te vullen
Post
Voor verzending per post geldt een extra toeslag van € 10,-
Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je bestelling niet verwerken.
 
Opmerkingen

 

Prijs

Voor een kinbericht vragen wij
€ 27,-. Dit bericht wordt per e-mail aan je toegestuurd. Wil je je kinbericht per post ontvangen, dan komt er nog € 10,- extra aan kosten bij. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Op het moment dat je betaling bij ons is bijgeschreven, zullen wij tot verzending overgaan.

Ons IBAN rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA 0550 350 438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.

Levertijden

De levertijd van je kinbericht is ongeveer 2 weken. Mocht je om welke reden dan ook een snellere levertijd wensen, laat ons dit dan per e-mail of telefonisch weten. Wij zullen er dan alles aan doen om aan je wensen tegemoet te komen.