Kosmogram

Je energetische imprint die op basis van de Tzolkin wordt samengesteld, heeft aan iedereen heel veel te vertellen. Om overzicht en structuur in deze vertelling te brengen hebben wij het kosmogram ontwikkeld. Het kosmogram geeft je het energetische inzicht in jezelf en geeft onder andere aan wat je doel is in je leven, wat je talent is en hoe je energetische familie eruit ziet. Ook wordt aangegeven welke gidsen- of coachingsenergieën aan je verbonden zijn. Om je kosmogram te kunnen lezen en interpreteren, hebben wij er een persoonlijke toelichting bij gemaakt. Om een indruk van deze toelichting te krijgen dien je op de hier links vermelde link impressie te klikken.

Het kosmogram is als het ware de routekaart voor je leven en geeft je onder andere de volgende informatie:

Wil je een kosmogram bestellen, vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in. Vergeet niet aan te geven of je dit kosmogram per email of per post wilt ontvangen. Heb je nog een specifieke opmerking met betrekking tot deze bestelling, geef dit dan in het veld 'opmerkingen', onder aan dit bestelformulier, aan. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je kosmogram te bestellen'. Je bestelling wordt dan automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging per e-mail toegestuurd. Wij zullen de uiterste zorgvuldigheid betrachten bij de uitvoering van je bestelling. Rechtboven op deze pagina staan de prijzen voor het potentieelprofiel vermeld. Heb je vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

Vergeet je e-mailadres niet

Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je bestelling niet verwerken.
 
Opmerkingen

Prijs

Voor een kosmogram vragen wij
€ 94,-. hier komt nog € 10,- extra aan kosten voor verzending in Nederland bij. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Op het moment dat je betaling bij ons is bijgeschreven, zullen wij tot verzending overgaan.

Ons IBAN rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA 0550 350 438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.

Levertijden

De levertijd van je kosmogram is ongeveer 2 weken. Mocht je om welke reden dan ook een snellere levertijd wensen, laat ons dit dan per e-mail of telefonisch weten. Wij zullen er dan alles aan doen om aan je wensen tegemoet te komen.