Potentieelprofiel

Je potentieelprofiel geeft inzicht in het potentieel dat je bij je geboorte hebt meegekregen. Ze geeft je de informatie over je innerlijke kracht, je talent en de wijze waarop je je talent kunt ontwikkelen. Dit profiel gaat ook in op het thema en de bedoeling van je leven. Ze geeft aan welke kwaliteit je hebt om andere mensen te coachen. Eveneens krijg je inzicht in de dynamiek waarmee jij tot realisatie van je levensopgaven komt. Je profiel wordt aangevuld met een aantal van je persoonlijke kwaliteiten, je valkuilen, uitdagingen en allergieën. Ook wordt aan handreiking gedaan wat je zou kunnen doen om weer in balans te komen, wanneer bepaalde situaties of omstandigheden je uit balans hebben gehaald. Voor een impressie van hoe jou potentieelprofiel er zou kunnen uitzien, klik dan op de link hier links.

Wil je dit potentieelprofiel bestellen, vul dan hiernonder je persoonlijke gegevens in. Vergeet niet aan te geven of je je bestelling per email of per post wilt ontvangen. Heb je nog een specifieke opmerking met betrekking tot deze bestelling, geef deze dan in het veld 'opmerkingen', onder aan dit bestelformulier, aan. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je potentieelprofiel te bestellen'. Je bestelling wordt dan automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging van deze bestelling per e-mail toegestuurd. Wij zullen de uiterste zorgvuldigheid betrachten bij de uitvoering van je bestelling. Rechtboven op deze pagina staan de prijzen voor het potentieelprofiel vermeld. Heb je vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

Vergeet je e-mailadres niet

Wijze van ontvangen
E-mail
Vergeet ook niet onderstaande adresgegevens in te vullen
Post
Voor verzending per post geldt een extra toeslag van € 10,-
Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je bestelling niet verwerken.
 
Opmerkingen

Prijs

Wij vragen € 39,- voor een potentieelprofiel dat per e-mail aan je wordt toegestuurd. Wil je je potentieelprofiel per post toegestuurd krijgen, dan komt er nog € 10,- extra aan kosten bij. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Op het moment dat je betaling bij ons is bijgeschreven, zullen wij tot verzending overgaan.

Ons IBAN rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA 0550 350 438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.

Levertijden

De levertijd van je potentieelprofiel is ongeveer 2 weken. Mocht je om welke reden dan ook een snellere levertijd wensen, laat ons dit dan per e-mail of telefonisch weten. Wij zullen er dan alles aan doen om aan je wensen tegemoet te komen.