Relatieprofiel

Je relatieprofiel geeft je het inzicht in de energie die jij en je relatie (partner, vriend, vriendin, collega, kind of ouder) in gezamenlijkheid met jullie meedragen. Dit profiel geeft je de belangrijkste kenmerken van je relatie met deze persoon. Je relatie is meer dan alleen de optelsom van jullie beide. Het gaat om het potentieel dat in jullie relatie verborgen zit. Ontdek aan de hand van je relatieprofiel wat er allemaal aan potentieel voor jullie relatie is weggelegd en kies ervoor om dit potentieel tot ontwikkeling te brengen. Ga vooral ook bewust aan de slag met jullie schaduwaspecten, ervaar deze en transformeer ze, tot ze een werkelijke kracht voor jullie beide worden.

Je relatieprofiel geeft je het inzicht over onder andere:

In je relatieprofiel is een resumé van het potentieelprofiel van jullie beiden opgenomen. Daarnaast wordt het relatieprofiel aangevuld met een opsomming van een aantal aspecten die jullie gezamenlijk met je meedragen, zoals jullie valkuilen, uitdagingen en allergieën. Ook wordt jullie beide een handreiking gedaan in wat je kunt doen om weer in balans te komen wanneer bepaalde situaties of omstandigheden jullie uit balans halen.

Welke relaties je ook voor jezelf onder de loep wilt nemen, privé, familie, zakelijk, vrienden, kennissen of collega's, het is altijd weer een ontmoeting met jezelf. Al jouw relaties staan in functie van je groei, ze staan in functie om jezelf beter te leren kennen. Relaties komen niet, zomaar zonder reden tot stand. Je relaties vallen je toe op het moment dat jij bepaalde aspecten van jezelf mag ontdekken.

De relatie die aan al je relaties ten grondslag ligt, is de relatie met je ouders. Al je ervaringen met hun, positieve en negatieve, waren bepalend voor jouw houding ten opzichte van al je andere relaties. Hier ligt voor jou, en samen met jou voor heel veel mensen, de grote uitdaging. Veel van wat je als kind ervaren hebt ben je bewust, of onbewust vergeten. Toch zijn deze vergeten ervaringen nog altijd binnenin jezelf actief. Deze ervaringen werken als een filter. Een filter die ervoor zorgt dat je de ander vaak moeilijk in zijn totaliteit kunt waarnemen.

Je werkelijke taak binnen welke relatie dan ook, is om van jezelf te houden en je mens-zijn ten volle te aanvaarden. Je relaties maken je compleet. Een relatie kan soms voelen als een straf, in plaats van een zegen. Dit zijn juist de relaties die de beste leermeesters zijn. Ze leggen de vinger op je sterke identificatie met je ego. Ego's kunnen per definitie niet anders dan met elkaar botsen, dit is hun aard. Ze kunnen vaak niet mét de ander, maar ook niet zonder de ander. Op het moment dat je je eigen ego kunt ontmaskeren en ervan los kunt komen, is er liefde, liefde voor jezelf en liefde voor de ander.

Wanneer het in je relatie niet meer gaat om het verleden te helen, zal het gaan om jullie krachten te bundelen en het waarmaken van een gezamenlijke visie. Je zult je aan deze visie ondergeschikt dienen te maken om de exponentiële kracht van je relatie tot volle wasdom te laten komen. Je relatieprofiel mag je beschouwen als je leidraad om het nodige over de intrinsieke waarde van je relatie te leren ervaren. Vanzelfsprekend is er daarna nog heel veel meer te ontdekken.

Wil je een relatieprofiel bestellen, vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en daarna de gegevens van je relatie. Vergeet niet aan te geven of je dit profiel per email of per post wilt ontvangen. Heb je nog een specifieke opmerking met betrekking tot deze bestelling, geef dit dan in het veld 'opmerkingen', onder aan dit bestelformulier, aan. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je relatieprofiel te bestellen'. Je bestelling wordt dan automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging per e-mail toegestuurd. Wij zullen de uiterste zorgvuldigheid betrachten bij de uitvoering van je bestelling. Rechtsboven op deze pagina staan de prijzen voor het relatieprofiel vermeld. Heb je vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

Vergeet je e-mailadres niet

Wijze van ontvangen
E-mail
Vergeet ook niet onderstaande adresgegevens in te vullen
Post
Voor verzending per post geldt een extra toeslag van € 10,-
Adres gegevens

Gegevens relatie

Man
Vrouw

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je bestelling niet verwerken.
 
Opmerkingen

Prijs

Voor een relatieprofiel vragen wij
€ 76,-. Dit profiel wordt per e-mail aan je toegestuurd. Wil je je relatieprofiel per post ontvangen, dan komt er nog € 10,- extra aan kosten bij. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Op het moment dat je betaling bij ons is bijgeschreven, zullen wij tot verzending overgaan.

Ons IBAN rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA 0550 350 438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.

Levertijden

De levertijd van je potentieelprofiel is ongeveer 2 weken. Mocht je om welke reden dan ook een snellere levertijd wensen, laat ons dit dan per e-mail of telefonisch weten. Wij zullen er dan alles aan doen om aan je wensen tegemoet te komen.