Zielenpad

Het zielenpad is onze ontdekking van een dimensie binnen de Tzolkin waarover wereldwijd nog nooit eerder is geplubliceerd. Dit overzicht geeft je de reden van de meest belangrijke gebeurtenissen in je leven. Om dit zielenpad te lezen heb je wel de nodige basiskennis van de Tzolkin nodig. Ons boek De Tzolkin Openbaart je Potentieel kun je bij het lezen en interpreteren van dit overzicht als naslagwerk gebruiken.

Je zielenpad geeft het pad weer dat je ziel hier op aarde aflegt. Je hogere zelf weet op bepaalde momenten omstandigheden in je leven te creëren die erop gericht zijn om te groeien. Je hogere zelf “stuurt” als het ware jouw leven. Het zielenpad geeft je zielenprogramma voor dit leven weer. Het is het overzicht van waaruit je onder andere de betekenis van het waarom van bepaalde gebeurtenissen in je leven kunt halen. Samen met de informatie uit ons boek De Tzolkin Openbaart je Potentieel en/of de informatie die wij overdragen in de door ons gegeven zielenpad-workshop (EM-Z), ben je in staat dit overzicht te duiden. Je zielenpad ligt ook ten grondslag aan de persoonlijke readingen die wij geven. Je zielenpad laat je zien op welke momenten in je leven jij met welke scheppingskrachten in contact komt. Het zijn als het ware deuren waarvoor jij in je leven komt te staan. Heb je die deuren gesloten gehouden, dan weet je ook dat op die momenten mogelijke blokkades in je leven zijn ontstaan. Je kunt deze blokkades met behulp van de informatie uit de Tzolkin achterhalen. Door deze gebeurtenissen via je scheppingskrachten in de tijd uit te zetten ben je in staat het inzicht in de oorzaken ervan, te krijgen. Door dit inzicht heb je de mogelijkheid om de ontstane blokkades voor jezelf op te ruimen. Na het wegnemen van deze blokkades ben je in staat om je groeipad weer op te nemen.

Het Zielenpad geeft je onder andere de volgende informatie over jezelf:

Wellicht ten overvloede nogmaals. Je zielenpad kun je je gehele leven gebruiken, om het pad dat je hebt afgelegd, of nog gaat afleggen te "lezen". Voor ons is het nog iedere dag de bron van onze eigen pad weg. Je raakt hier niet op uitgekeken. Kijk voordat je je zielenpad besteld ga dan even naar de impressie van dit overzicht. Om dit overzicht te interpreteren heb je wel de nodige kennis van de Tzolkin nodig. Heb je deze kennis (nog) niet en wil je een meer door ons uitgewerkt levenspad voor jezelf, dan zou je beter kunnen besluiten om een jaarprofiel te bestellen, of een persoonlijke reading bij Barbara te volgen. Ze zou ook kunnen besluiten om de zielenpad-workshop te volgen. Wij leren je dan hoe je je eigen zielenpad kunt maken en deze kunt interpreteren.

Wil je een zielenpad bestellen, vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in. Vergeet niet aan te geven of je dit bericht per email of per post wilt ontvangen. Heb je nog een specifieke opmerking met betrekking tot deze bestelling, geef dit dan in het veld 'opmerkingen', onder aan dit bestelformulier, aan. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je zielenpad te bestellen'. Je bestelling wordt dan automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging per e-mail toegestuurd. Wij zullen de uiterste zorgvuldigheid betrachten bij de uitvoering van je bestelling. Rechtboven op deze pagina staan de prijzen voor het zielenpad vermeld. Heb je vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

Vergeet je e-mailadres niet

Wijze van ontvangen
E-mail
Vergeet ook niet onderstaande adresgegevens in te vullen
Post
Voor verzending per post geldt een extra toeslag van € 10,-
Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je bestelling niet verwerken.
 
Opmerkingen

Prijs

Voor een zielenpad vragen wij
€ 40,-. Dit zielenpad wordt per e-mail aan je toegestuurd. Wil je je zielenpad per post ontvangen, dan komt er nog € 10,- extra aan kosten bij. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Op het moment dat je betaling bij ons is bijgeschreven, zullen wij tot verzending overgaan.

Ons IBAN rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA 0550 350 438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.

Levertijden

De levertijd van je zielenpad is ongeveer 2 weken. Mocht je om welke reden dan ook een snellere levertijd wensen, laat ons dit dan per e-mail of telefonisch weten. Wij zullen er dan alles aan doen om aan je wensen tegemoet te komen.